1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Thrace Basin, Pinnacle ve CR Trakya`da ortak petrol arayacak

Thrace Basin, Pinnacle ve CR Trakya`da ortak petrol arayacak

Enerji Günlüğü - Thrace Basin, Pinncale ve Corporate Resources şirketlerine, Tekirdağ ve Edirne sınırları içindeki sahada bir adet müşterek petrol arama...

Thrace Basin, Pinnacle ve CR Trakya`da ortak petrol arayacak

Enerji Günlüğü - Thrace Basin, Pinncale ve Corporate Resources şirketlerine, Tekirdağ ve Edirne sınırları içindeki sahada bir adet müşterek petrol arama ruhsatı verildi.

Hollanda merkezli Corporate Resources ile Tortola İngiliz Virgin Adaları merkezli Pinnacle Turkey Inc. ve Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation şirketlerinin 1 No'lu Marmara Petrol Bölgesi'nde müştereken yaptıkları petrol arama ruhsatı başvurusu olumlu karşılandı. Tekirdağ ve Edirne sınırları içinde yer alan TGT-PIN-CBV/I/B işaretli sahada söz konusu üç şirkete AR/TGT-PIN-CBV/5151 hak sıra numarasıyla bir adet müşterek petrol arama ruhsatı verildi.

Şirketlerin sunmuş oldukları programı yerine getirmesi koşuluyla verilen ruhsatta, Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation yüzde 41.5, Pinnacle Turkey Inc., Yüzde 18.5, Corporate Resources B.V. ise yüzde 40 paya sahip.

 
Önceki ve Sonraki Haberler