1. HABERLER

  2. PETROL

  3. THY`nin uçuş milleri akaryakıta dönüşüyor

THY`nin uçuş milleri akaryakıta dönüşüyor

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas ve Türk Hava Yolları, müşteri sadakat programı Miles&Smiles üyelerinin uçuş millerini akaryakıta dönüştüren...

THY`nin uçuş milleri akaryakıta dönüşüyor

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas ve Türk Hava Yolları, müşteri sadakat programı Miles&Smiles üyelerinin uçuş millerini akaryakıta dönüştüren bir işbirliğine imza attı.

Türk Hava Yolları ile Shell & Turcas, müşteri sadakat programlarında bir işbirliğine imza attı. Shell Club Smart Card sahibi Miles&Smiles üyeleri, uçuş millerini yakıta çevirebilecek, Shell'den yakıt alımlarında da Smart Puan kazanacak. Tüm Miles&Smiles üyeleri, Shell Club Smart Card’ları ile Shell’den yapacakları her akaryakıt ve otogaz alışverişinde kart statülerine göre kat kat Shell Club Smart Puan kazanacak, kazandıkları Smart Puanları ile hediye akaryakıt ve otogaz alabilecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için Shell Club Smart Card üyeleri'nin Miles&Smiles resmi internet sitesine girerek Miles&Smiles üyelikleri ile Shell Club Smart Card numaralarını eşleştirmeleri gerekiyor. Müşteriler dilediklerinde Miles&Smiles internet sitesinden Shell’de yakıta çevirmek istedikleri mil miktarını belirleyebilecekler. İşbirliği kapsamında her 500 Mil, 500 Shell Club Smart Puana denk olacak. 500 Shell Club Smart Puan ile Shell'den 5 TL değerinde yakıt hediyesi alınabilecek.

Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, yapılan işbirliğiyle Miles&Smiles Yolcu Programı üyesi Shell Club Smart Card sahibi müşterilere ayrıcalıklar sunduklarını bleirterek "Alışveriş yaparken daha çok kazanmalarını sağlıyoruz. Shell’e gelenler hem havada hem karada kazanmaya başlayacak. Bu iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz" dedi.

THY Pazarlama ve Satış Yurtiçi Başkanı Halil İbrahim Polat, Miles&Smiles Özel Yolcu Programı kapsamında yeni uygulamalar hayata geçirip farklı sektörlerde yeni işbirliklerine imza attıklarını söyledi. Bu kapsamda; Banka, Sigorta, Otel, Araç Kiralama, Sağlık, Transfer ve Teknoloji sektörlerinden sonra akaryakıt sektöründe de Shell & Turcas ile işbirliği başlatarak bir ilki gerçekleştirdiklerine değinen Polat, "Miles&Smiles’ın avantajlarla dolu dünyasına yeni bir sektör daha eklemekten mutluyuz" diye konuştu.

Shell’de, Miles& Smiles üyelik segmentine göre Shell Club Smart Puan kazanılacak.

- Classic Kart: 2 kat Smart Puan

- Classic Plus Kart: 3 kat Smart Puan

- Elite Kart: 4 kat Smart Puan

- Elite Plus Kart: 5 kat Smart Puan

Önceki ve Sonraki Haberler