1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ThyssenKrupp Türkiye’ye yeni CEO

ThyssenKrupp Türkiye’ye yeni CEO

Enerji Günlüğü - ThyssenKrupp AG şirketinin Türkiye CEO’luğu görevini 1 Ekim 2013 tarihi itibarıyla Dr. Çetin Nazikkol üstlendi. Nazikkol, ThyssenKrupp...

ThyssenKrupp Türkiye’ye yeni CEO

Enerji Günlüğü - ThyssenKrupp AG şirketinin Türkiye CEO’luğu görevini 1 Ekim 2013 tarihi itibarıyla Dr. Çetin Nazikkol üstlendi. Nazikkol, ThyssenKrupp Türkiye Bölgesel Ofisi'ni kuracak. 

ThyssenKrupp'tan yapılan açıklamaya göre, şirketin Türkiye CEO'luğu görevine yeni bir isim getirildi. Açıklamada, Dr. Çetin Nazikkol'un, Türkiye Bölgesel Ofisi’ni kurmakla sorumlu olacağı belirtildi.

AMAÇ TÜRKİYE'DE DAHA DA GÜÇLENMEK

Açıklamaya göre Türkiye Bölgesel Ofisi'nin hedefi, ThyssenKrupp’un Türkiye pazarına daha iyi girmesini sağlamak ve topluluğa bağlı tüm şirketlerin ve iş alanlarının bölgede yürüttükleri işbirliğini daha da optimal hale getirmek.

TÜRKİYE GELECEK İÇİN ÖNEMLİ PAZAR

ThyssenKrupp'un açıklamasında Türkiye pazarına ilişkin şu değerlendirmelere de yer verildi:

"Türkiye, dünyanın ilk 20 ekonomisi arasında yer almakta ve yıllardır sürekli büyüme sağlamaktadır. Büyüme oranları bugün Brezilya ya da Rusya gibi eşik ülkelerle karşılaştırılabilir durumdadır. Bu nedenle Türkiye ThyssenKrupp için bölgenin kilit ülkelerinden biridir ve gelecek için önemli bir pazardır."

NAZİKKOL, ASANSÖR BİRİMİNDEYDİ

Dr. Çetin Nazikkol 1996’dan beri ThyssenKrupp’ta görev yapıyor ve şirketler topluluğunun çeşitli bölümlerinde yöneticilik görevleri üstlendi. Son olarak 2010’dan beri asansör teknolojisi iş alanında görev yapıyordu ve bulunduğu bu konumda tüm dünyadaki operatif birimleri servis işindeki büyüme stratejilerini uygulamaları konusunda destekliyordu.

Önceki ve Sonraki Haberler