1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TİGEM elektrik enerjisi satın alacak

TİGEM elektrik enerjisi satın alacak

TİGEM, bir yıllık ihtiyacı için 294.500.000 kWh elektrik satın almak istiyor. 

TİGEM elektrik enerjisi satın alacak

Enerji Günlüğü - TİGEM, bir yıllık ihtiyacı için 294.500.000 kWh elektrik satın almak istiyor. 

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), 12 ay süreyle ihtiyaç duyacağı I. Kısım Ceylanpınar TİM üzerinden 12 adet abone için 282.000.000 kWh elektrik enerjisi ile II. Kısım Altınova TİM üzerinden 1 adet abone için 12.500.000 kWh olmak üzere, genel toplamda 294.500.000 kWh elektrik enerjisi satın almak amacıyla açık usulde ihale yapacak. 

İhale 17 Ağustos 2020 günü saat 14.30’da, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü,  Karanfil Sokak, No: 62, Bakanlıklar, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden temin edilebilecek. 

İstekliler, yürürlükte olan Elektrik Piyasası Kanunu, Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği ve Dengeleme ve Uzlaştırma Yönetmeliği çerçevesinde, Elektrik enerjisi ve/veya kapasite sağlayan üretim şirketleri de dahil olmak üzere (otoprodüktörler, otoprodüktör grubu) toptan satış veya perakende satış lisansı veya üretim lisansına sahip şirket olunduğunu gösterir lisansları teklifleri ekinde sunacaklar ve ilgili lisanslar iş bitim tarihine kadar geçerli olacak.

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Karanfil Sokak, No: 62, Bakanlıklar, Ankara adresine elden teslim edilmesi veya aynı adrese, belirtilen saate ulaşacak şekilde iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak kaydıyla kendi belirleyecekleri, tutarda geçici teminat yatıracaklar.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler