1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TİKA 20 sözleşmeli personel alacak

TİKA 20 sözleşmeli personel alacak

Enerji Günlüğü - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere 20 Sözleşmeli Personel alınacak.Başbakanlık Türk...

TİKA 20 sözleşmeli personel alacak

Enerji Günlüğü - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere 20 Sözleşmeli Personel alınacak.

Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), personel alım ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre TİKA, altı ayrı grupta istihdam edilmek üzere sınavla sözleşmeli personel alacak.

Müracaatlar 13 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak ve 20 Mayıs 2015 tarihinde sona erecek. Yapılan inceleme ve değerlendirmeden sonra mülakata çağrılacak adaylar ve sınav tarihi Başkanlığın www.tika.gov.tr adresli web sayfasından ilan edilecek.

Adayların gerekli başvuru evrakları ile birlikte en geç 20 Mayıs 2015 günü mesai bitimine (saat 18.00) kadar TİKA İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Atatürk Bulvarı No:15 Ulus/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile başvurması gerekiyor.

Yabancı dil sınavı 22 Mayıs 2015 tarihinde, mülakat sınavı 25-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında TİKA Başkanlığı Atatürk Bulvarı No: 15 Ulus/ANKARA adresinde yapılacak.

Sınavda başarılı olanların sayısı belirtilen kadro sayısından daha az ise sadece başarılı olanlar sınavı kazanmış kabul edilecek. Mülakat sınavında başarılı olmak adaylar için müktesep hak teşkil etmeyecek. Nihai sınav sonucu www.tika.gov.tr adresinde ve kurum girişine asılacak listeyle ilan edilecek. Kazanan adaylar kendilerine bildirilen tarihe kadar müracaat etmedikleri takdirde yedek adaylar puan sıralamasına göre atanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler