1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Tiway Turkey ve TEMI`den petrol ruhsat terki

Tiway Turkey ve TEMI`den petrol ruhsat terki

Enerji Günlüğü - Tiway Turkey Ltd. Şti. ile Transatlantic Exploration Mediterranean Int Pty Ltd. Şti., Mardin'deki bir adet ortak petrol arama ruhsatlarını...

Tiway Turkey ve TEMI`den petrol ruhsat terki

Enerji Günlüğü - Tiway Turkey Ltd. Şti. ile Transatlantic Exploration Mediterranean Int Pty Ltd. Şti., Mardin'deki bir adet ortak petrol arama ruhsatlarını terkettiler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Tiway Turkey Ltd. Şti. ile Transatlantic Exploration Mediterranean Int Pty Ltd. Şti.’nin Mardin ili sınırı dahilinde müştereken sahip bulundukları AR/TWY-TEM/5064 hak sıra no.lu 1 adet petrol arama ruhsatını 06.11.2015 tarihinde terk ettiklerini duyurdu.

Şirketlerin ruhsat terki nedeniyle yerine getirmeyi taahhüt ettiklerini ruhsat terki nedeniyle yerine getirememesi nedeniyle bu durumdan zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketlerin teminatından karşılanabilmesi için bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler