1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Tiway ve Hanedan`a Adana`da petrol arama ruhsatı

Tiway ve Hanedan`a Adana`da petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Tiway Turkey ve Hanedan Enerji, yüzde 50'şer payla Adana'da dört yıllığına müşterek bir petrol arama ruhsatı aldı. Tiway Turkey Ltd....

Tiway ve Hanedan`a Adana`da petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Tiway Turkey ve Hanedan Enerji, yüzde 50'şer payla Adana'da dört yıllığına müşterek bir petrol arama ruhsatı aldı.

Tiway Turkey Ltd. ve Hanedan Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş'nin 13 No'lu Hatay Petrol Bölgesi'nde Adana il sınırları içindeki TWY-HND/XIII/A işaretli saha için yaptığı arama ruhsatı başvurusu kabul edildi. AR/TWY-HND/5115 hak sıra numaralı ruhsatta Tiway ve Hanedan'ın yüzde 50'şer payı bulunuyor. Dört yıl süreli ruhsat, söz konusu sahada 2'nci ve 3'ncü yıllar içinde 1’er adet arama kuyusu açılması şartına bağlandı.

BİR RET, BİR YENİ BAŞVURU

Bu arada Tiway Turkey Limited tarafından 28 Mart 2012 tarihinde 12 No'lu Gaziantep petrol bölgesinde Adıyaman sınırları içindeki TWY/XII/A işaretli saha için yapılan AR/TWY/5065 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatı başvurusu reddedildi. Öte yandan Tiway Turkey Limited Şirketi, 14 No'lu Adana Petrol Bölgesi’nde TWY/XIV/A işaretli sahada bir adet petrol arama ruhsatı talebiyle 12 Mart 2013 tarihinde yeni bir başvuruda daha bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler