1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Tiway ve Hanedan’ın petrol ruhsatı feshedildi

Tiway ve Hanedan’ın petrol ruhsatı feshedildi

Enerji Günlüğü - Tiway Turkey Limited Şirketi ile Hanedan Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret AŞ’nin Adana’da sahip oldukları bir adet petrol arama ruhsatı...

Tiway ve Hanedan’ın petrol ruhsatı feshedildi

Enerji Günlüğü - Tiway Turkey Limited Şirketi ile Hanedan Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret AŞ’nin Adana’da sahip oldukları bir adet petrol arama ruhsatı feshedildi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, iki petrol şirketinin Adana il sınırları içinde müştereken sahip oldukları bir adet petrol arama ruhsatı, Bakan Berat Albayrak’ın oluru ile feshedildi. Feshedilen ruhsat, Tiway Turkey Limited Şti ile Hanedan Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret AŞ’ye ait ve hak sıra numarası AR/TWY-HND/5115. 

Feshedilen ruhsatın, Tiway ve Hanedan şirketlerine yüklediği sorumlulukların yerine getirilmemesinden ötürü zarar görmüş olanlar varsa, bu zararlarının tazmini için bir yıl içinde başvuruda bulunabilecekler. Başvurunun yetkili mahkemelerden alınmış kesinleşmiş karar eşliğinde yapılması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler