1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ 1.550 ton patlayıcı ile patlatma hizmeti alacak

TKİ 1.550 ton patlayıcı ile patlatma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – TKİ Ege Linyitleri İşletmesi için 1.550 ton jel bulamaç tipi patlayıcı ile patlatma hizmeti satın alacak. Türkiye Kömür İşletmeleri...

TKİ 1.550 ton patlayıcı ile patlatma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – TKİ Ege Linyitleri İşletmesi için 1.550 ton jel bulamaç tipi patlayıcı ile patlatma hizmeti satın alacak. 

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğü, Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Müdürlüğü’nün ihtiyacı olarak 1.350 ton anfo, 200 ton emülsiyon jel bulamaç (slurry) tipi patlayıcının Eli Müdürlüğü Soma, Derviş ve Eynez açık ocak panolarında idare tarafından hazırlanacak olan delikler için temini; hazırlanması, nakli, deliklere şarj edilmesi, sıkılanması ve patlatılması işi için ihale yapacak. 

İhale 18 Aralık 2018 günü, saat 14.00’te; Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğü, İhale Komisyonu Başkanlığı, Toplantı Salonu, Hipodrom caddesi, No:12, Kat:2, 06330, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale sonrasında yapılacak olan sözleşmeden itibaren 15 gün içinde yer teslimi yapılacak. Yer teslimini takip eden 60 gün içinde de işe başlanması gerekecek ve iş 365 gün içinde tamamlanacak. 

İhale evrakı Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğü, Satınalma Daire Başkanlığı, Hipodrom caddesi, No:12, Kat:11, Oda No:1108, 06330, Yenimahalle, Ankara adresinde ücretsiz görülebilecek ve aynı adresten 100 TL karşılığında satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale başlangıç saatine kadar, TKİ Genel Müdürlüğü, Genel Evrak ve Arşiv Şefliği’ne verilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler