1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ, çeşitli malzemeler alacak

TKİ, çeşitli malzemeler alacak

Enerji Günlüğü - TKİ, toplamda 45 adet çeşitli mal alımı 226 kalem hizmet dışı mal satışı yapacak.Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Ege Linyitleri...

TKİ, çeşitli malzemeler alacak

Enerji Günlüğü - TKİ, toplamda 45 adet çeşitli mal alımı 226 kalem hizmet dışı mal satışı yapacak.

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü (ELİ), 42 adet Komatsu yedeği alımı, 1’er adet CNC Torna tezgahı, seyyar kompresör, hidrolik boru bükme makinası alımı ve 226 kalem hizmet dışı mal satışı yapacağını duyurdu.

İhaleler, 26.06.2018 tarihinde saat 14:00’da başlayacak ve 16:00’a kadar ayrı ayrı ELİ İşletmesi Müdürlüğü Satınalma Komisyonu toplantı salonunda yapılacak. ELİ İşletmesi Müdürlüğü Soma / Manisa adresinden ücretsiz görülebilecek ve 60 TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleye katılacak olanların şartname satın almaları zorunlu.

Teklifler, ihale tarihi ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İstekliler teklif tutarının yüzde 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 gün olacak.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler