1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ Ege Linyitleri kömür taşıma hizmeti alacak

TKİ Ege Linyitleri kömür taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, Eynez Yer altı Kontrol şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından kömürün...

TKİ Ege Linyitleri kömür taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, Eynez Yer altı Kontrol şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından kömürün Soma B Termik Santrali 1-4, Yırca Kapı ve 5-6 Ünitelerine taşınması ve boşaltılması hizmeti için ihale açtı.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, 115 günlüğüne ihtiyacı olan Eynez Yer altı Kontrol şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından 425.000 ton kömürün Soma B Termik Santrali 1-4, Yırca Kapı ve 5-6 Ünitelerine taşınması ve boşaltılması hizmeti için hizmet alımı ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

İhale 4 Şubat saat 14.00’daELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon Odası SOMA/MANİSA adresinde yapılacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 4 ŞUBAT

İhale teklifleri 4 Şubat saat 14.00'e kadarEge Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 100 TL

İhale dokümanı ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk Cad. 5. No.111 45500 Soma/MANİSA, TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı (1102 nolu odadan), ANKARA ve TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği Erzene Mh. 78 Sk. No. 3 D. 4 Bornova/İZMİR adreslerinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler