1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ-ELİ 86 adet iş makinesi lastiği alacak

TKİ-ELİ 86 adet iş makinesi lastiği alacak

TKİ, ELİ ve GLİ Müdürlüklerinin ihtiyacı olarak, 86 adet iş makinesi lastiği satın alacak. 

TKİ-ELİ 86 adet iş makinesi lastiği alacak

Enerji Günlüğü - TKİ, ELİ ve GLİ Müdürlüklerinin ihtiyacı olarak, 86 adet iş makinesi lastiği satın alacak. 

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü’nün ve Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü’nün ihtiyacı olarak 2 kalem ve 86 adet iş makinesi lastiği satın alımı için, açık usulde ihale yapacak. İhale konusu lastikler, ELİ Müdürlüğü, Soma, Manisa ve GLİ Müdürlüğü, Tavşanlı, Kütahya adreslerinde işyeri ambarlarına teslim edilecek. 

İhale, 20 Ağustos 2019 günü, saat 14.00’te; TKİ Genel Müdürlüğü, İhale Komisyonu Toplantı Salonu, Zemin Kat, Hipodrom Caddesi, No: 12, 06330, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı; TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı, 10. Kat, 1009 nolu oda, Hipodrom Caddesi, No: 12, Yenimahalle, Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 50 TL karşılığında bu adresten temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü, Elektronik Belge ve Arşiv Şefliği, Zemin Kat, Oda no: DZ-25, Hipodrom Caddesi, No: 12, 06330, Yenimahalle, Ankara adresine verilmesi ya da iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla aynı adrese gönderilmesi gerekiyor.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler