1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ-ELİ torna tezgahı ve iş makinası yedeği alacak

TKİ-ELİ torna tezgahı ve iş makinası yedeği alacak

TKİ, ELİ Müdürlüğü, bir adet torna tezgahı ve 51 kalem iş makinası yedeği satın almak istiyor. 

TKİ-ELİ torna tezgahı ve iş makinası yedeği alacak

Enerji Günlüğü - TKİ, ELİ Müdürlüğü, bir adet torna tezgahı ve 51 kalem iş makinası yedeği satın almak istiyor. 

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü (TKİ), Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü (ELİ); bir adet CNC torna tezgahı ile 51 kalem muhtelif iş makinası yedek parçaları satın almak üzere, ayrı ayrı ihale yapacak. 

Bir adet CNC torna tezgahı ihalesi, 07 Ağustos 2019 günü, saat 14.00’te, ELİ Müdürlüğü, Satınalma Komisyonu, Toplantı Odası, Soma, Manisa adresinde yapılacak. İhale konusu torna tezgahının 120 takvim günü içinde teslim edilmesi gerekiyor. 

İş makinası yedek parçalarıyla ilgili ihale ise 21 Ağustos 2019 günü, saat 14.00’te; yine ELİ Müdürlüğü, Satınalma Komisyonu, Toplantı Odası, Soma, Manisa adresinde yapılacak ve yedek parçaların 120 takvim günü içinde teslim edilmesi gerekecek.

İhale evrakı; ELİ Müdürlüğü Atatürk Caddesi, No: 11, 45500, Soma Manisa adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 200 TL karşılığında bu adresten temin edilebilecek.

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar ELİ Müdürlüğü, Genel Muhaberat Servisi’ne verilmesi ya da iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekiyor.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler