1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ-GLİ 10 milyon adet kömür torbası almak istiyor

TKİ-GLİ 10 milyon adet kömür torbası almak istiyor

TKİ, GLİ Müdürlüğü’nün ihtiyacı olarak, 10 milyon adet kömür torbası satın almak istiyor. 

TKİ-GLİ 10 milyon adet kömür torbası almak istiyor

Enerji Günlüğü - TKİ, GLİ Müdürlüğü’nün ihtiyacı olarak, 10 milyon adet kömür torbası satın almak istiyor. 

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü için 10.000.000 adet lamineli polipropilen kömür torbası satın alımı için ihale yapacak. 

İhale, 17 Temmuz 2019 günü, saat 14.30’da; TKİ Genel Müdürlüğü, Hipodrom Caddesi, No: 12, 06330, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı; TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı, 10. Kat, 1007/A nolu oda, Hipodrom Caddesi, No: 12, Yenimahalle, Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 100 TL karşılığında bu adresten temin edilebilecek.

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü, Elektronik Belge ve Arşiv Şefliğine verilmesi ya da iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekiyor.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Geçici teminat olarak sunulan teminat mektuplarında geçerlilik tarihinin belirtilmesi gerekiyor. Bu tarih, teklif geçerlilik süresinin bitimi tarihine 30 gün eklemek suretiyle bulunan 13 Aralık 2019 tarihinden önce olmamak üzere isteklilerce belirlenecek. 

Firmaların ihaleye girebilmeleri için Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üyesi olmaları zorunlu olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler