1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ-GLİ kalorifer kazan dairesi işletmesi için ihale açacak

TKİ-GLİ kalorifer kazan dairesi işletmesi için ihale açacak

Enerji Günlüğü – TKİK Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, kalorifer kazan dairelerinin işletilmesi için bir ihale yapacak. Üstlenicinin; bir...

TKİ-GLİ kalorifer kazan dairesi işletmesi için ihale açacak

Enerji Günlüğü – TKİK Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, kalorifer kazan dairelerinin işletilmesi için bir ihale yapacak. 

Üstlenicinin; bir yıl sürecek ve TKİ GLİ Müdürlüğü Tunçbilek, Tavşanlı, Kütahya adresinde ifa edilecek hizmet için 64 personel istihdam etmesi gerekecek. 

İhale 25 Eylül 2018 günü, saat 14.00’te; TKİ Genel Müdürlüğü, İhale Komisyonu Toplantı Salonu, Zemin Kat, Hipodrom Caddesi, No:12, 06330, Yenimahalle, Ankara adresinde gerçekleştirilecek. 

İhale dokümanı, TKİ Genel Müdürlüğü, Satınalma Daire Başkanlığı, Kat:11, Oda No:1108, Hipodrom Caddesi, No:12, Yenimahalle, Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.

Tekliflerin ihale günü, ihale başlangıç saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü, Elektronik Belge Yönetim ve Arşiv Şefliği’ne verilebilecek veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İsteklilerin teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekiyor. Firmaların ihaleye girebilmeleri için, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üyesi olmaları gerekiyor. 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler