1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ havalı sondaj makinesi alacak

TKİ havalı sondaj makinesi alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Garp Linyitleri, bir adet havalı sondaj makinesi ve ekipman alacak. Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğü, Garp...

TKİ havalı sondaj makinesi alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Garp Linyitleri, bir adet havalı sondaj makinesi ve ekipman alacak. 

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğü, Garp Linyitleri İşletmesi’nde (GLİ) kullanılmak üzere bir adet havalı sondaj makinesi ve ekipman satın alımı için ihale açacak. 

İhale 04 Eylül 2018 günü saat 14.00’te, TKİ Genel Müdürlüğü, İhale Komisyonu Başkanlığı, Toplantı Salonu, Hipodrom Caddesi, No: 12, Kat: 2 06330, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İşin süresi işe başlama tarihinden itibaren 900 gün olacak ve TKİ GLİ Müdürlüğü, Tunçbilek, Kütahya adresine teslim edilecek. 

İhale evrakı TKİ Genel Müdürlüğü, Satınalma Daire Başkanlığı, Kat: 11, Oda No: 1108, Hipodrom Caddesi, No: 12, Yenimahalle, Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 100 TL karşılığınsa aynı adresten satın alınabilecek. 

EKAP’A ÜYE OLMAK ŞART

Tekliflerin ihalenin yapılacağı gün, ihalenin başlama saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü, Genel Evrak ve Arşiv Şefliği’ne verilebilecek ya da iadeli taahhütlü postayla da gönderilebilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3‘ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. İstekli firmaların ihaleye girebilmesi için Elektronik Kamu Alımları Platformu’na (EKAP) üye olması zorunlu olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler