1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ Ilgın Kontrol Müdürlüğü için 4x4 araç kiralayacak

TKİ Ilgın Kontrol Müdürlüğü için 4x4 araç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TKİ, Ilgın Kontrol Müdürlüğü ihtiyacı bir adet 4x4 araç kiralayacak. Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ), Ilgın Kontrol Müdürlüğünün...

TKİ Ilgın Kontrol Müdürlüğü için 4x4 araç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TKİ, Ilgın Kontrol Müdürlüğü ihtiyacı bir adet 4x4 araç kiralayacak. 

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ), Ilgın Kontrol Müdürlüğünün şehir içi, şehirlerarası dış görevleri bünyesinde bulunan rodövanslı sahaların kontrol, denetleme işleri ve diğer işlerinde kullanılmak üzere yakıtı ve sürücüsü İdareye, diğer giderleri yükleniciye ait 1 adet arazi vitesli, 4x4 binek aracın 2 yıllığına kiralanması için ihale açacak. 

İhale, 27 Eylül 2018 günü, saat 14.00’te; TKİ Genel Müdürlüğü, İhale Komisyonu Toplantı Odası, Hipodrom Caddesi, No: 12, Zemin Kat, 06330, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, TKİ Genel Müdürlüğü, Satınalma Daire Başkanlığı, Kat: 11, Oda    No: 1108, Hipodrom Caddesi, No: 12, Yenimahalle, Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 30 TL karşılığında temin edilebilecek.

Teklifler ihale günü, ihale saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü, Elektronik Belge ve Arşiv Şefliği, Zemin Kat, DZ-25 Nolu odaya elden teslim edilebilecek veya iadeli taahhütlü postayla gönderilebilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Firmaların ihaleye girebilmeleri için EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üyesi olmaları gerekiyor. 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler