1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ kriblaj ve torbalama tesisi için hizmet satın alacak

TKİ kriblaj ve torbalama tesisi için hizmet satın alacak

Enerji Günlüğü – TKİ Çan Linyitleri İşletmesi, kriblaj ve torbalama tesislerinin 22 kişi ile 12 ay boyunca çalıştırılması konusunda hizmet satın...

TKİ kriblaj ve torbalama tesisi için hizmet satın alacak

Enerji Günlüğü – TKİ Çan Linyitleri İşletmesi, kriblaj ve torbalama tesislerinin 22 kişi ile 12 ay boyunca çalıştırılması konusunda hizmet satın alacak. 

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ), Çan Linyitleri İşletmesi (ÇLİ) Müdürlüğü, kriblaj ve torbalama tesislerinin 22 kişi ile 12 ay boyunca çalıştırılması konusunda hizmet alımı için ihale yapacak. 

İhale 09 Ocak 2019 günü, saat 14.00’te, TKİ Genel Müdürlüğü, Zemin Kat, İhale Komisyonu Toplantı Odası, Hipodrom Caddesi, No: 12, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı TKİ Genel Müdürlüğü, Satınalma Daire Başkanlığı, Kat: 11, Oda No: 1108, Hipodrom Caddesi, No: 12, Yenimahalle, Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü, Elektronik Belge Yönetim ve Arşiv Şefliğine teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. Firmaların ihaleye girebilmeleri için Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üyesi olma zorunluluğu olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler