1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ periyodik tamir ve bakım hizmeti alacak

TKİ periyodik tamir ve bakım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – TKİ–GLİ; iş makineleri için periyodik tamir ve bakım hizmeti satın alacak. Türkiye Kömür İşletmeleri, Garp Linyitleri İşletmesi...

TKİ periyodik tamir ve bakım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – TKİ–GLİ; iş makineleri için periyodik tamir ve bakım hizmeti satın alacak. 

Türkiye Kömür İşletmeleri, Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müdürlüğü açık ocaklarında çalışan ağır kamyon, iş makineleri ve hafif vasıta araçlara ilişkin koruyucu periyodik bakım ve onarım hizmet alımı işi için ihale yapacak. 

İhale konusu işin detayları şöyle olacak: Komatso 630 ES-, 85 D Wabco, 75/B Wabco (Treyler) kamyonlar, çeşitli marka ve kapasitedeki hidrolik ekskavatörler, yükleyiciler, greyderler, delik makineleri, buldozerler, sondaj makineleri, vinçler, yol silindirleri, traktörler, kaynak makineleri, forkliftler, sabit jeneratörlerin dizel motorları, seyyar aydınlatma jeneratörleri ile anfo kamyonları, hafif vasıta araçları ve kamyonlarının; 12 ay süreyle, çeşitli unvanlardaki toplam 99 personel ve şoförüyle birlikte 2 adet yağlama kamyonu, 2 adet 4x4 pikap, 1 adet kamyonet ve 2 adet 4x2 pikap ile teknik şartnamede belirtilen tamir ve bakım işleri. 

İhale, 07 Mart 2019 günü, saat 14.00’te, GLİ İşletmesi Müdürlüğü, Tavşanlı, Kütahya adresinde yapılacak. 

İhale evrakı; TKİ Genel Müdürlüğü, Satınalma Daire Başkanlığı, Kat:11, Oda

No:1108, Hipodrom Caddesi, No:12, Yenimahalle, Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 250 TL karşılığında satın alınabilecek. 

Tekliflerin, en geç ihale günü, ihale saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü Elektronik Belge Yönetim ve Arşiv Şefliğine verilmesi veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Firmaların ihaleye girebilmeleri için Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üyesi olmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler