1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ taşıt ve iş makinalarını kiraya verebilecek

TKİ taşıt ve iş makinalarını kiraya verebilecek

Kİ’nin kendisine ait taşıtlar ile iş makinalarını kiraya verebilmesine yönelik bir düzenleme yapıldı.

TKİ taşıt ve iş makinalarını kiraya verebilecek

Enerji Günlüğü - TKİ’nin kendisine ait taşıtlar ile iş makinalarını kiraya verebilmesine yönelik bir düzenleme yapıldı.

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin (TKİ) kendine ait iş makinalarını ve taşıtlarını kiraya verebilesini sağlayacak olan Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Taşıt ve İş Makineleri Kiraya Verme Yönetmeliği, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu tarafından yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Kurumun merkez ve taşra teşkilatlarının kendi aralarında veya üçüncü kişilere kiraya verilecek taşıt ve iş makinelerinin kiralanmasına ilişkin sözleşme akdedilebilmesi için; merkez teşkilatında Genel Müdür’ün onayı gerekecek. Ancak, taşra teşkilatı bünyesinde bulunan taşıt ve iş makinelerine ait günlük ve bir günden az kiralamalar için taşra teşkilatı amirinin izni yeterli olacak ve bu kiralamaların toplamı bir ayda üç günü geçemeyecek.

Kurumun eğitim ve dinlenme tesisleri ve taşra teşkilatları haricindeki diğer birimleri ile Genel Müdürlüğe bağlı kontrol müdürlükleri, merkez teşkilatına dahil kabul edilip işlemler bu doğrultuda yapılacak. Söz konusu işlemler Merkezde Makine İkmal Dairesi Başkanlığınca, taşrada elektromekanik şube müdürlüklerince yürütülecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler