1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ tayin ve analiz cihazı alacak

TKİ tayin ve analiz cihazı alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Çan Linyitleri İşletmesi, kömür analiz laboratuarında kullanılmak üzere 2 kalem karbon kükürt tayin cihazı ve termogravimetrik...

TKİ tayin ve analiz cihazı alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Çan Linyitleri İşletmesi, kömür analiz laboratuarında kullanılmak üzere 2 kalem karbon kükürt tayin cihazı ve termogravimetrik analiz cihazı alacak.

TKİ Kurumu Eli Müessesesi Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, kömür analiz laboratuarında kullanılmak üzere 2 kalem karbon kükürt tayin cihazı ve termogravimetrik analiz cihazı temini işini Açık İhale (Kapalı Zarf) usulü ile ihale edilecek.

İHALE YERİ VE SAATİ

İhale, 24 Ağustos 2016 çarşamba günü saat 15:00'da ÇLİ Satın Alma Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılacak. Teklifler ihale tarih ve saatine kadar Ç.L.İ. Genel Muhaberatına verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhaleye ait dökümanlar Çan’da, ÇLİ Satın Alma Şube Müdürlüğü ÇAN/ÇANAKKALE adresinde görülebilecek ve  ÇLİ Banka hesaplarına KDV dahil 100,00 TL (posta yoluyla 110 TL) yatırılması karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler