1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ–ELİ, lastik tamiri ve kaplama işi yaptıracak

TKİ–ELİ, lastik tamiri ve kaplama işi yaptıracak

Enerji Günlüğü – TKİ, Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü (ELİ), işletmenin ihtiyacı olan lastik tamiri ve lastik kaplama işlerini vermek üzere...

TKİ–ELİ, lastik tamiri ve kaplama işi yaptıracak

Enerji Günlüğü – TKİ, Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü (ELİ), işletmenin ihtiyacı olan lastik tamiri ve lastik kaplama işlerini vermek üzere ihale yapacak.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ), Ege Linyit İşletmesi Müdürlüğü, toplam 45 gün içinde tamamlanmak üzere; çeşitli ebatlarda lastik tamiri ve lastik kaplama yapılması işlerini ihale yoluyla vermek istiyor. 

İhale, 23 Ocak 2019 günü saat 14.00’te; Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Komisyon Odası, Atatürk Cd., No: 111, 45500, Soma, Manisa adresinde açık ihale usulüyle yapılacak. İhalede, teklif bedelinin en az %3’ü oranında geçici teminat verilmesi gerekiyor.

İhale evrakı aynı adreste görülebilecek ve 170 TL bedelle yine aynı yerden satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, Genel Muhaberat Servisi, Atatürk Cd., No: 111, 45500, Soma, Manisa adresine elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü posta aracılığıyla gönderilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler