1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TKSB'de yeni atamalar

TKSB'de yeni atamalar

Enerji Günlüğü - TSKB’de, Kurumsal Pazarlama ve Proje Finansmanı sorumluluğu Hakan Aygen'e geçerken, Yetkin Kesler ve Aslı Hancı Genel Müdür Yardımcısı...

TKSB'de yeni atamalar

Enerji Günlüğü - TSKB’de, Kurumsal Pazarlama ve Proje Finansmanı sorumluluğu Hakan Aygen'e geçerken, Yetkin Kesler ve Aslı Hancı Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nın (TSKB) yönetiminde yeni atama ve görev değişiklikleri yapıldı. Değişiklikler, 29 Aralık 2016 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında karara bağlandı.

TSKB’de, Kurumsal Pazarlama ve Proje Finansmanı fonksiyonları, bankanın Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aygen’in sorumluluğuna geçti. Yetkin Kesler ve Aslı Hancı Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken, TSKB’nin iştiraki Yatırım Finansman Menkul Değerler’in yeni Genel Müdürü ise Ömer Eryılmaz oldu.

TSKB kariyerine 1991 yılında başlamış olan ve Kurumsal Pazarlama ile Proje Finansmanı Müdürlüklerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Burak Akgüç emekliye ayrılırken, görevini TSKB Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aygen’e devretti. 

Bankanın Kurumsal Mimari ve Süreç Yönetimi Müdürü olan Yetkin Kesler ile Hazine Müdürü olarak görev yapmakta olan Aslı Hancı 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Yetkin Kesler İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim, Kurumsal Mimari ve Süreç Yönetimi, Kurumsal Uyum Müdürlüklerinin yanı sıra TSKB Emekli ve Munzam Vakıfları’nın da sorumluluğunu üstlenecek. Aslı Hancı ise Hazine ile Hazine ve Sermaye Piyasası Operasyonları Müdürlüklerinden sorumlu olacak. Kesler ve Hancı, Bankacılık Kanunu'nda belirtilen yasal prosedür tamamlandığında yeni görevlerine başlayacaklar.

Yatırım Finansman’ın Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Şeniz Yarcan emekliye ayrılırken, yerine 1 Ocak 2017 itibarıyla Ömer Eryılmaz atandı.

Önceki ve Sonraki Haberler