1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Togg T10X kullanıcıları emlak ilanlarına tek tıkla ulaşabilecek

Togg T10X kullanıcıları emlak ilanlarına tek tıkla ulaşabilecek

Togg T10X kullanıcıları, sahibinden.com platformunda ilgilendikleri emlak ilanlarına tek tıkla rota oluşturabilecek, sahibinden.com’daki tüm işlemleri cihazlarından anında yapabilecek.

Togg T10X kullanıcıları emlak ilanlarına tek tıkla ulaşabilecek

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile kullanıcıları için deneyimde fark yaratacak birçok yeni ürün ve servis geliştiren sahibinden.com iş birliği yaptı.

Yeni iş birliğiyle sahibinden.com mobil uygulaması Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Böylece Togg T10X kullanıcıları, sahibinden.com platformunda ilgilendikleri emlak ilanlarına tek tıkla rota oluşturabilecek, sahibinden.com’daki tüm işlemleri cihazlarından anında yapabilecek.

T10X KULLANICILARINA ÖZEL YAZILIM

Bir teknoloji şirketi olarak doğan ve hayatına teknoloji üreterek devam eden sahibinden.com, T10X kullanıcılarına özel geliştirdiği yazılım sayesinde emlak ilanı arama ve bakma deneyiminde yeni bir dönem başlattı. T10X kullanıcıları, araç ekranındaki ‘Gez’ uygulamasına entegre edilen özellik sayesinde sahibinden.com’da gördükleri satılık ya da kiralık bir evin ilanında belirtilen adrese tek bir tıkla rota oluşturabilecek. Sahibinden.com mobil uygulamasının entegrasyonu ile uygulama üzerinde yaptıkları birçok işlemi artık cihazlarında da yapabilecek olan kullanıcılar, aynı zamanda uygulama üzerinden yakınlarındaki ilanları da görebilecek.