1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Total Antalya’daki 30’uncu istasyonunu açtı

Total Antalya’daki 30’uncu istasyonunu açtı

Enerji Günlüğü – Total Oil Türkiye, Antalya'daki 30’uncu istasyonunu Organize Sanayi Bölgesi’nde açtı. Nisan 2016’dan bu yana Demirören...

Total Antalya’daki 30’uncu istasyonunu açtı

Enerji Günlüğü – Total Oil Türkiye, Antalya'daki 30’uncu istasyonunu Organize Sanayi Bölgesi’nde açtı. 

Nisan 2016’dan bu yana Demirören Holding bünyesinde faaliyet gösteren Total Oil Türkiye AŞ, Antalya OSB istasyonunun açılışını gerçekleştirdi. 

Total Oil, Antalya OSB’deki istasyonu, yap-işlet-devret modeliyle OSB’den 10 yıllığına kiraladı. OSB’deki istasyon, şirketin bu sene Antalya’da açtığı 6. istasyon oldu. Böylece Total Oil’in Antalya sınırları içindeki istasyon sayısı 30’a ulaştı. 

İstasyonun açılış toplantısında konuşan Total Oil Türkiye AŞ Lojistik Direktörü Yaşar Taşkıran, “Yeni dönemde pazarlama faaliyetlerimizi artırdık. Yeni imaj kampanyamız ve reklam filmimizde ‘Türkiye’nin Enerjisi Güzel’ ve biz de bu enerjinin en büyük destekçilerinden biri olacağız dedik. Toplamda 30 istasyonla faaliyet gösterdiğimiz Antalya’da haziran ayı itibariyle pazar payımız Türkiye ortalamamızın üzerine çıkarak, yüzde 7 olarak gerçekleşti” diye konuştu.

Projenin 6 ayda tamamlandığını aktaran Total Antalya OSB İstasyonu İşletmecisi Cengizhan Erdoğan ise “Şimdilik 15 kişi istihdam ediyoruz ve bu sayıyı artırmayı planlıyoruz. İstasyonun yan tarafındaki işletmeleri de kiralayıp restoran, lastikçi açıp sanayiciye hizmet vermeyi sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler