1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Total Türkiye`nin sosyal medyası Proximity İstanbul tarafından yönetilecek

Total Türkiye`nin sosyal medyası Proximity İstanbul tarafından yönetilecek

Enerji Günlüğü - TOTAL Türkiye sosyal medya uzmanı Proximity İstanbul ile yeni bir işbirliği başlattı. TOTAL Türkiye’nin Facebook ve Twitter sayfaları...

Total Türkiye`nin sosyal medyası Proximity İstanbul tarafından yönetilecek

Enerji Günlüğü - TOTAL Türkiye sosyal medya uzmanı Proximity İstanbul ile yeni bir işbirliği başlattı. TOTAL Türkiye’nin Facebook ve Twitter sayfaları bundan sonra Proximity İstanbul tarafından yönetilecek.
130’u aşkın ülkede petrol, gaz, elektrik üretimi, yenilenebilir enerjiler ve kimyasallar alanlarında faaliyet gösteren TOTAL Grubu’nun Türkiye’deki şirketi olan Total Türkiye‘nin www.facebook.com/totaltr ve www.twitter.com/totaltr sayfalarının yönetimi Proximity İstanbul tarafından gerçekleştirilecek. TOTAL Türkiye, Proximity İstanbul ile sosyal medyada takipçilerine daha yakın olabilecek. TOTAL, Proximity İstanbul iş birliği ile Club TOTAL Kart üyelerinin katılabileceği, üye olmayanların ise kolaylıkla üyelik sağlayabilecekleri uygulamalar ile sosyal medyadaki aktivitesini artıracak. Ayrıca TOTAL’in akıllı telefonlar için geliştirmiş olduğu TOTAL uygulaması sosyal medya ile bağlantılı bir hale gelecek ve bu şekilde; sosyal medya ve akıllı telefon uygulaması entegreli projeler geliştirilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler