1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Total ve KOGAS işbirliğini pekiştiriyor

Total ve KOGAS işbirliğini pekiştiriyor

Enerji Günlüğü -  Fransız enerji şirketi Total ve Güney Koreli enerji şirketi KOGAS doğalgazda işbirliğini pekiştirecekler. Fransız enerji...

Total ve KOGAS işbirliğini pekiştiriyor

Enerji Günlüğü -  Fransız enerji şirketi Total ve Güney Koreli enerji şirketi KOGAS doğalgazda işbirliğini pekiştirecekler. 

Fransız enerji şirketi Total ve Güney Koreli enerji şirketi Korea Gas Corporation (KOGAS), Avustralya'da yapılan 18. LNG Konferansı'nda LNG değer zincirindeki fırsatları keşfedip değerlendirme konusunda işbirliğini arttırmak için bir ön anlaşma imzaladı. 

Anlaşma uyarınca iki şirket Asya'da ve yeni  LNG ithal eden ülkelerde LNG piyasasını geliştirme fırsatlarını takip etmede ve LNG ticareti ile terminal optimizasyonunda işbirliği yapacaklar. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Total Gaz Birimi Başkanı Laurent Vivier, dünyanın en büyük LNG alıcısı ve yeniden gazlaştırma operatörü KOGAS ile işbirliğini genişletmekten dolayı memnun olduklarını belirterek, ortak deneyimleriyle çeşitli LNG ve gaz piyasalarında başarılı iş fırsatları yakalayacaklarını ifade etti. 

Total ve KOGAS ayrıca Avustralya'da bulunan Gladstone LNG Projesinde de ortaklık yürütüyor. 

Bu hafta başında KOGAS Avustralyalı Woodside şirketi ile de bir LNG tedarik anlaşması imzalamıştı. 

Önceki ve Sonraki Haberler