1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TotalEnergies ve Technip düşük karbonlu LNG çözümleri geliştirecek

TotalEnergies ve Technip düşük karbonlu LNG çözümleri geliştirecek

Fransız TotalEnergies ve Amerikan Technip şirketleri, LNG üretimi ve açık deniz platformlarında düşük karbonlu çözümler geliştirmek için işbirliği yapacaklar.

TotalEnergies ve Technip düşük karbonlu LNG çözümleri geliştirecek

Enerji Günlüğü - Fransız TotalEnergies ve Amerikan Technip şirketleri, LNG üretimi ve açık deniz platformlarında düşük karbonlu çözümler geliştirmek için işbirliği yapacaklar.

ABD petrol hizmetleri firması TechnipFMC'nin LNG kolu olan Technip Energies ve Fransız TotalEnergies, 2050 yılına kadar karbon nötrlüğü sağlama hedeflerinin bir parçası olarak enerji dönüşümünü hızlandırmak amacıyla Sıvılaştırılmış Doğal Gaz (LNG) üretimi ve açık deniz platformlarında ortaklaşa düşük karbonlu çözümler geliştirmek üzere bir Teknik İşbirliği Anlaşması imzaladı. 

Anlaşma kapsamında şirketler mevcut tesislerin ve geliştirecekleri tesislerin karbon ayak izini azaltmak amacıyla LNG üretimi, kriyojen, hidrojen üretimi ve kullanımı ile karbon yakalama, kullanım ve depolama süreçleri gibi birkaç kilit alanda yeni teknolojiler geliştirmek için işbirliği yapacak.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler