1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TotalEnergies’ten Azerbaycan’a ihracat

TotalEnergies’ten Azerbaycan’a ihracat

TotalEnergies Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’deki tesisinde ürettiği madeni yağları Azerbaycan’a ihraç ediyor.

TotalEnergies’ten Azerbaycan’a ihracat

Enerji Günlüğü - TotalEnergies Turkey Pazarlama, otomobiller, motosikletler ve ağır hizmet araçları için özel madeni yağ serilerine sahip, kaliteli, güvenilir ve üstün performanslı ELF ürünlerini Azerbaycan’daki paydaşlarına sunuyor.

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’deki tesisinde ürettiği madeni yağları Azerbaycan’a ihraç ediyor. Şirket, Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yaparak otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedarik ediyor.

“ELF ÜRÜNLERİNİ AZERBAYCAN’A SUNMAKTAN MEMNUNUZ”

TotalEnergies Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, son bir yıldır Azerbaycan’da etkin bir şekilde faaliyette olduklarını belirterek, otomobiller, motosikletler ve ağır hizmet araçları için özel madeni yağ serilerine sahip, kaliteli, güvenilir ve üstün performanslı ELF ürünlerini Azerbaycan’daki paydaşlarına sunmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler