1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TP Batman'da santrifüjlü tanker kiralayacak

TP Batman'da santrifüjlü tanker kiralayacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Batman’da su ve petrol bazlı çamur taşıtmak için 1 yıllığına santrifüjlü sürücülü tanker araç kiralayacak.Türkiye...

TP Batman'da santrifüjlü tanker kiralayacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Batman’da su ve petrol bazlı çamur taşıtmak için 1 yıllığına santrifüjlü sürücülü tanker araç kiralayacak.

Türkiye Petrolleri (TP) Batman Bölge Müdürlüğü, Şirkete bağlı merkez ile saha/kamp işyerlerine temiz su, kirli su ve petrol bazlı çamurun dolumu-taşınması, işyerinde boşaltılması ve tesellüm işi için 1 yıl süreyle santrifüjlü tanker kiralayacak. Söz konusu işe yönelik açılan ihaleye göre 2011 model ve üstü olmak üzere 6 adet kirli su ve petrol bazlı çamur için en az 20 ton kapasiteli tanker araç ve 2 adet içme suyu için (Galvanizli veya krom tanklı) en az 20 ton kapasiteli sürücülü tanker araç olmak üzere toplam 8 adet santrifüjlü sürücülü tanker araç kiralanacak.

İhale 18 Nisan 2017 günü saat 14.00’te TP Batman Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

İhaleye katılacakların alması zorunlu olan ihale dokümanı, İdare’de görülebilecek ve 150 TL karşılığı satın alınabilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olmak zorunda.

İsteklilerin tekliflerini en geç ihale saatine kadar TP Batman Bölge Müdürlüğü - Güvenlik Binası Gelen Evrak Bürosu’na ulaştırmış olması gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler