1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TP Petrol’ün Antalya Deposu depolama hizmetine %48 zam geldi

TP Petrol’ün Antalya Deposu depolama hizmetine %48 zam geldi

TP Petrol’ün Antalya’daki tesisine ilişkin depolama hizmeti bedeline %48 zam geldi.

TP Petrol’ün Antalya Deposu depolama hizmetine %48 zam geldi

Enerji Günlüğü - TP Petrol AŞ’nin Antalya’daki tesisine ilişkin depolama hizmeti bedeline %48; teslim alma ve teslim etme hizmet bedeline ise %46 oranlarında zam geldi. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), TP Petrol Dağıtım AŞ’nin Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Antalya Dolum ve Depolama Tesisine ilişkin depolama tarifesini değiştirdi. 

Buna göre, DEP/8791-3/41980 sayılı depolama lisansı kapsamında; Liman Mahallesi, 63’üncü Sokak, No: 7, Konyaaltı, Antalya adresinde faaliyet gösteren söz konusu tesiste 95 oktan kurşunsuz benzin ve motorin depolanacak ve bundan böyle depolama hizmeti bedelinde %48’lik bir artış uygulanacak. 

Münferiden fiyatlandırılan hizmet başına alınacak teslim alma ve teslim etme bedelleri ise hem benzinde hem de motorinde %46 artışla, 13,87TL/m3 olarak belirlendi. 

İNDİRİM ORANLARI

Depolama hizmet fiyatlarında yıllık 50.000m3 ve üzeri ürün geçişlerinde depolama için %99 oranında indirim uygulanacak. Yıllık 50.000m3 ve üzeri ürün geçişlerinde depolama, teslim alma, teslim etme yan hizmet fiyatlarında da %99 oranında indirim yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler