1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO 107 bin ton petrol, condansate ve atık su taşıtacak

TPAO 107 bin ton petrol, condansate ve atık su taşıtacak

Enerji Günlüğü – TPAO; ham petrol, condansate ve atık su taşıma ve boşaltma hizmeti almak üzere ihale düzenleyecek. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı...

TPAO 107 bin ton petrol, condansate ve atık su taşıtacak

Enerji Günlüğü – TPAO; ham petrol, condansate ve atık su taşıma ve boşaltma hizmeti almak üzere ihale düzenleyecek. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, Trakya Bölge Müdürlüğü için; 24 ay boyunca, en az 6 tankerle, toplam miktarı 107.250 ton olan üretim sahalarından, Marmaraereğlisi Opet Dolum Tesisi’ne ham petrol ve condansate ile Cevizköy Atık Su Enjeksiyon Kuyusu’na atık su taşıma ve boşaltma hizmeti almak üzere, açık ihale usulüyle, ihale düzenleyecek. 

İhale konusu işin gerçekleştirileceği yerler K. Osmancık, Deveçatak, Vakıflar, Hamitabat, Umurca, Kumrular, Kocasinan, Güneykaraçalı, Karaçalı, Yulaflı, Değirmenköy, Batıdeğirmenköy, Batıardıç, Batıçeltik, Fidanlık, Kandamış, D. Adatepe, Sevindik, Alacaoğlu, Ceylanköy, Çayağzı Doğal Gaz Proses Tesisleri, Silivri Proses Tesisleri, Kınalı Depolama Tesisleri, İncilibayır, Mesutlu, Müsellim, Karatepe, Kavakdere, Silivri, Tulumba, Seymen petrol ve doğal gaz kuyuları; Marmaraereğlisi Dolum Tesisi, Cevizköy Atık Su Enjeksiyon Kuyusu ve TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ihtiyaç duyulan tüm faaliyet yerleri olacak. 

İhale, 21 Kasım 2018 günü, saat 14.30’da, TP Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cad., No: 10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

 

İhale dokümanı, TP Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Oda No: 621, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cad., No: 10, 06100, Çankaya, Ankara adresinde görülebilecek ve 150 TL karşılığında aynı adresten satın alınabilecek. 

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TP Genel Müdürlüğü, Gelen Evrak

Servisi, Söğütözü Mah. 2180. Cad. No. 10 06530 Söğütözü, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilebilecek veya aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İsteklilerin ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ile mesleki ve teknik yeterlik belgeleri ile iş deneyimini gösteren belgeleri ibraz etmeleri gerekiyor. 

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif; en düşük fiyat esasına göre belirlenecek ve ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler