1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO 2 yıllığına 2 adet vinç kiralayacak

TPAO 2 yıllığına 2 adet vinç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü, vinç kiralamak için ihale düzenleyecek. TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü teleskobik ve katlanır...

TPAO 2 yıllığına 2 adet vinç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü, vinç kiralamak için ihale düzenleyecek. 

TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü teleskobik ve katlanır bomlu iki adet mobil vinç kiralama hizmeti için açık ihale usulüyle ihale düzenleyecek. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü (TPAO), Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, Adıyaman Bölge Müdürlüğü bünyesinde arama ve üretim faaliyetlerini yürütebilmek için çalışma bölgelerinde workover kulesi ekipmanları, konteyner, sondaj kule ekipmanları, ağır malzeme, yerüstü pompaları, jenaratörler ve petrolle ilgili veya ilgili olmayan malzemelerin yükleme, indirme, montaj ve demontaj işlerinde kullanılmak üzere 35 ton (105 ton/metre) kaldırma kapasiteli katlanır bomlu 2 adet mobil vinçli araçların 4 personel ile iki yıl boyunca yürütülmesi işi için açık ihale yoluyla ihale düzenleyecek. 

İhale, 04 Ekim 2018 günü, saat 14.30’da, TPAO Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu, Söğütözü Mah., 2180., Cad., No: 10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif; en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. 

İhale evrakı, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No: 10, 06530, Çankaya, Ankara  adresinde ve https://www.tp.gov.tr adresinde ücretsiz görülebilecek ve 200 TL karşılığında TPAO Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Oda No: 602, Söğütözü Mah., 2180.Cad., No: 10, 06530, Çankaya, Ankara adresinden satın alınabilecek. 

Teklifler, ihale tarihinde, ihale saatine kadar TPAO Genel Müdürlüğü, Gelen Evrak Servisi, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No: 10, 06530, Söğütözü, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilebilecek veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla gönderilebilecek.

İsteklilerin iş deneyimlerini (tek sözleşmede teklif bedelinin en az %25’i) ve ekonomik yeterliliklerini gösteren evrakı ibraz etmeleri gerekecek. Ayrıca ihaleye katılabilmek için teklif bedelinin %3’ü oranında geçici teminat yatırılacak. 

İhale konusu hizmet, TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne ait tüm petrol sahaları ve ihtiyaç duyulan tüm yerlerde ifa edilecek ve iş kısmen de olsa alt yüklenicilere yaptırılamayacak. 

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek. 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler