1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO 264 bin ton ham petrol ve kondensat taşıtacak

TPAO 264 bin ton ham petrol ve kondensat taşıtacak

TPAO, 24 ay boyunca kara tankerleriyle gerçekleştirilmek üzere toplam 264.340 ton ham petrol, kondensat ve atık su taşıma hizmeti satın alacak. 

TPAO 264 bin ton ham petrol ve kondensat taşıtacak

Enerji Günlüğü - TPAO, 24 ay boyunca kara tankerleriyle gerçekleştirilmek üzere toplam 264.340 ton ham petrol, kondensat ve atık su taşıma hizmeti satın alacak. 

Türkiye petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Trakya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı üretim sahalarına, ihtiyaç duyulan tüm yerlere, sahadan sahaya, sahadan bölgelere ve yeni keşfedilecek tüm üretim sahalarına üretilen; yılda yaklaşık 132.170 ton olmak üzere yaklaşık toplam 264.340 ton ham petrol, kondensat ve atıksuyun en az 6 adet kara tankeri ile taşıma hizmetini 24 aylığına satın almak için açık usulde ihale yapacak. 

İhale, 28 Ocak 2021 günü, saat 14.30’da, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak.  

İhale evrakı TPAO’nun web sitesinden indirilebilecek veya TPAO’dan eposta ila talep edilebilecek. İhale bedeli olan 400 TL’nin ise bankaya yatırılması gerekecek. 

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, İhale Salonu’na elden teslim edilmesi veya postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler mesleki ve teknik yeterlilik belgeleri ile iş deneyimi belgelerini ibraz edecekler ve en az teklif bedelinin %3’ü tutarında geçici teminat verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler