1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Adıyaman’da atık bertarafı için 3 yıllık hizmet alacak

TPAO Adıyaman’da atık bertarafı için 3 yıllık hizmet alacak

TPAO, Adıyaman Bölge Müdürlüğü faaliyet alanında tehlikeli atık bertaraf ve geri kazanım hizmeti satın alacak.

TPAO Adıyaman’da atık bertarafı için 3 yıllık hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TPAO, Adıyaman Bölge Müdürlüğü faaliyet alanında 3 yıl boyunca tehlikeli atık bertaraf ve geri kazanım hizmeti satın almak için ihale yapacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Adıyaman Bölge Müdürlüğünün faaliyet alanında bulunan tank, havuz vb. yapılardan dip çamur ve kontamine toprak olmak üzere toplam 7.058 ton tehlikeli atığın bertarafı, geri kazanımı ve ön işlemleri ile ihtiyaç duyulması durumunda 3.500m2 alana sahip tank dibi ve çeperlerinin detaylı ve ince temizliği işlerini 3 yıl boyunca yaptırmak için açık ihale usulüyle, ihale yapacak. 

İhale, 07 Mart 2024 günü, saat 10.30’da, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik Lojistik Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, Nizami Gencevi Caddesi, No:10, Kat: 6, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, bankaya yatırılması gereken 1.000 TL karşılığında Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğünün web sitesinden indirilebilecek veya [email protected] adresinden istenebilecek. 

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, İhale Salonu, Gelen Evrak Servisi, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla ulaştırılması gerekiyor. 

İsteklilerin mesleki ve teknik yeterlilik belgeleri ile iş deneyimi belgelerini ibraz etmeleri ve teklif tutarının %3’ü kadar geçici teminat vermeleri de gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler