1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Adıyaman’da personel taşıma servis hizmeti alacak

TPAO Adıyaman’da personel taşıma servis hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – TPAO, Adıyaman Bölge Müdürlüğüne bağlı sahalarda, 3 yıllık personel taşıma servis hizmeti alımı yapacak. Türkiye Petrolleri...

TPAO Adıyaman’da personel taşıma servis hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – TPAO, Adıyaman Bölge Müdürlüğüne bağlı sahalarda, 3 yıllık personel taşıma servis hizmeti alımı yapacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Adıyaman Bölge Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı; üretim ve diğer faaliyetleri yürütebilmek için gereken ekipleri ve malzemeleri, Adıyaman ili veya başka illerde bulunan yerlerden, Adıyaman ili veya diğer illerdeki ihtiyaç duyulan sahalarda bulunan üretim istasyonlarına, park sahalarına, kamplara, tüm petrol sahalarına, sahadan sahaya ve ihtiyaç duyulan tüm yerlere vardiyalı veya vardiyasız olarak, en az 14 kişilik, 14 adet minibüs ile taşıma işini vermek üzere, açık usulde ihale yapacak. 

Söz konusu hizmet, Adıyaman Merkez (Türmüz), Çemberlitaş, Karakuş, G. Karakuş, Bölükyayla, Çukurtaş, K. Karakuş, Cendere, Bozova, O. Sungurlu, Karadut, B. Fırat, Lilan, Burç, G. Akçeli, Beşikli, İkizce, Tokaris, Akgün, Kahta sahaları ve TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğüne bağlı ihtiyaç duyulan tüm faaliyet yerlerinde icra edilecek. 

İhale, 28 Mart 2019 günü, saat 14.30’da, TP Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, İhale Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No: 10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı TP Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No: 10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde, mesai saatleri içinde ücretsiz görülebilecek ve 150 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler