1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Batman’daki benzin istasyonunu kiraya verecek

TPAO Batman’daki benzin istasyonunu kiraya verecek

TPAO, Batman Merkez’e bağlı İluh Mahallesindeki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek.

TPAO Batman’daki benzin istasyonunu kiraya verecek

Enerji Günlüğü - TPAO, Batman Merkez’e bağlı İluh Mahallesindeki akaryakıt istasyonunu kiraya vermek üzere ihale yapacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Batman ilinin Merkez ilçesine bağlı İluh Mahallesinde 267 ada, 1 numaralı parselde yer alan 3.870m2’lik arsa ve üzerindeki akaryakıt istasyonunu kiraya vermek için, kapalı teklif, açık arttırma usulüyle ihale yapacak. 

İhale 04 Nisan 2024 günü, saat 10.30’da, TPAO Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, İhale Salonu, Söğütözü Mahallesi, Nizami Gencevi Caddesi, No: 10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. İhale konusu akaryakıt istasyonunun aylık tahmini kira bedeli, 195.175 lira olarak belirlendi. 

İhale şartnamesi; TPAO’ya ait web sitesi üzerinden indirilebilecek ya da yurtiç[email protected] adresinden eposta ile istenebilecek. İstekliler şartname bedeli olarak bankaya 1.000 TL yatıracaklar. İhaleye katılmak isteyenler, 5 yıllık kiralama için teklif ettikleri tutarın en az %3’ü kadar geçici teminat yatıracaklar. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar TPAO Genel Müdürlüğü, Yeni İhale Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No: 10, Söğütözü, Ankara adresine kapalı zarf içinde elden teslim edilmesi gerekecek. Postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler