1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Beşiri’de petrol çıkaracak

TPAO Beşiri’de petrol çıkaracak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Batman’ın Beşiri ilçesindeki 4881 hektarlık sahada petrol üretecek. Petrol İşleri Genel...

TPAO Beşiri’de petrol çıkaracak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Batman’ın Beşiri ilçesindeki 4881 hektarlık sahada petrol üretecek. 

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, TPAO’nun Batman’ın Beşiri ilçesindeki ARİ/TPO/K/M47-a4-1 pafta numaralı 4881 hektarlık petrol sahasında yaptığı işletme ruhsatı başvurusunu olumlu karşıladı. Buna göre Türkiye Petrolleri AO’ya 09 Haziran 2017 tarihinden geçerli olmak üzere “ruhsatın verilişinden itibaren işletme müracaat alanında arama ruhsatından gelmeyen 1688 hektarlık alanda iki yıl içerisinde bir kuyu açılması aksi halde bu alanın terk edilmesi” şartıyla 15 yıl süreyle ARİ/TPO/K/M47-a4-1 pafta no’lu petrol işletme ruhsatı verildi. Daha sonra talep edilmesi ve verilen taahhüt doğrultusunda şirketin sahada yapacağı üretim ve geliştirme faaliyetlerine göre işletme ruhsatı için öngörülen 20 yıllık kanuni sürenin kalan kısmı da kullandırılacak.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler