1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO bir petrol arama ruhsatını terk etti, bir ruhsat için başvurdu

TPAO bir petrol arama ruhsatını terk etti, bir ruhsat için başvurdu

Enerji Günlüğü – TPAO Balıkesir, Çanakkale illerinde sahip olduğu bir petrol arama ruhsatını terk ederken, Diyarbakır ve Batman illeri sınırları içerisindeki...

TPAO bir petrol arama ruhsatını terk etti, bir ruhsat için başvurdu

Enerji Günlüğü – TPAO Balıkesir, Çanakkale illerinde sahip olduğu bir petrol arama ruhsatını terk ederken, Diyarbakır ve Batman illeri sınırları içerisindeki petrollü arazisi için ruhsat başvurusunda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğükonuya ilişkin ilanları bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın Balıkesir, Çanakkale illerinde sahip bulunduğu, AR/TPO/4728 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatını 18.04.2014 tarihinde terk etti.

TPAO’nun sorumluluklarının yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Ayrıca TPAO,Diyarbakır ve Batman illeri sınırları içerisinde sahip bulunduğu AR/TPO/4458 hak sıra no.lu petrol arama ruhsat sahasında keşfedilen petrollü arazi ile ilgili olarak ARİ/TPO/K/L47-d1-2 paftasında 1 adet petrol işletme ruhsatı iktisabı için 24.04.2014 tarihinde tevdi edilen dilekçesiyle müracaat etti.

Önceki ve Sonraki Haberler