1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO deklase malzeme satacak

TPAO deklase malzeme satacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri’ne ait Batman, Adıyaman ve Trakya Bölge Müdürlüklerinde bulunan deklase malzemeler kapalı zarfta teklif almak suretiyle...

TPAO deklase malzeme satacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri’ne ait Batman, Adıyaman ve Trakya Bölge Müdürlüklerinde bulunan deklase malzemeler kapalı zarfta teklif almak suretiyle pazarlık usulü ile satılacak.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, kendisine bağlı Batman Bölge Müdürlüğü’ne ait 10.785 kalem deklase malzemesi, Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne ait 997 kalem deklase malzemesi ve Trakya Bölge Müdürlüğü’ne ait 647 kalem deklase malzemesini kapalı zarfta teklif almak suretiyle ve pazarlık usulü ile satacağını duyurdu.

İstekliye Cumartesi, Pazar, Ulusal Bayram ve genel tatil günleri hariç her gün (09.00-11.30/13.30-16.30) saatleri arasında teslimat yapılacak. ALICI, TP’nin işletme yetkili görevlisinin teslimatla ilgili düzenlemelerine uyarak kendi imkanlarıyla malzemeleri yükleyip nakledecek.

İstekliler ihale konusu malzemeleri Batman Bölge Müdürlüğü, Adıyaman Bölge Müdürlüğü ve Trakya Bölge Müdürlüğü ambarlarında mesai saatleri dahilinde (09.00-11.30/13.00-16.30) başvurarak bir refakatçi ile birlikte görebilecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 12 Temmuz 2016 Saat 14.00'da Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Söğütözü Mah. 2180. Cad. No: 10   06100 Çankaya/ANKARA Makam Blok zemin kat Toplantı Salonunda yapılacak.

İstekliler, Malzeme Gruplarının hepsine teklif verebilecekleri gibi sadece istedikleri Malzeme Grubuna da teklif verebilecekler. Ancak Grup içinde yer alan kalem bazında kısmi teklif verilemiyecek.

Teklifler, kapalı zarf içerisinde ve www.tpao.gov.tr adresinde yayınlanan Teklif Mektubu doldurularak 12 Temmuz 2016 tarih ve saat 14.00’a kadar T.P. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNE verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Katılımı ücretsiz olan ihaleye ilişkin malzemelerin ayrıntılı listesi ve Teklif Mektubu T.P. web sayfasında (www.tpao.gov.tr) ihale ilanları sekmesi altında ya da T.P. Genel Müdürlüğü Makina İkmal Daire Başkanlığı/İhale Müdürlüğü 6. Kat 604 no.lu odada görülebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler