1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO, Dünya Petrol Kongresi`ne talip

TPAO, Dünya Petrol Kongresi`ne talip

Enerji Günlüğü- Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Güney Kore’de 2017 Dünya Petrol Kongresi’ne adaylık resepsiyonu düzenledi.Enerji ve Tabii...

TPAO, Dünya Petrol Kongresi`ne talip

Enerji Günlüğü- Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Güney Kore’de 2017 Dünya Petrol Kongresi’ne adaylık resepsiyonu düzenledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 22. Dünya Enerji Kongresi'nin yapıldığı kongre merkezindeki resepsiyonda, İstanbul'un neden seçilmesi gerektiğine yönelik bir sunum gerçekleştirildi.

4 ÜLKE YARIŞACAK

Bakan Yıldız, enerjinin dünyadaki bütün uluslararası ilişkilerden arındırılamayacak kadar önemli bir sektör olduğunu söyleyerek, gelecek hafta Kanada’da Dünya Petrol Kongresi ile ilgili bir seçim yapılacağını ve ev sahipliği için Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 4 ülkenin yarışacağını belirtti. 

Yıldız, “İnanıyor ve ümit ediyorum ki Dünya Enerji Kongresi'nin 2016’da İstanbul’da yapılacağı gibi, 2017’de de bütün üyeler teveccüh ederler ve İstanbul’da bu organizasyonu yaparız. Sizleri Güney Kore gibi güzel olan ülkemizde görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler