1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO, Hatay Dörtyol’da tarım arazisi kiraya verecek

TPAO, Hatay Dörtyol’da tarım arazisi kiraya verecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Hatay Dörtyol’da bulunan bazı meyve bahçeleri ve tarım arazilerini kiraya verecek.  Türkiye...

TPAO, Hatay Dörtyol’da tarım arazisi kiraya verecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Hatay Dörtyol’da bulunan bazı meyve bahçeleri ve tarım arazilerini kiraya verecek.  

Türkiye petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bulunan Yeniyurt ve Yeşilköy mahallelerindeki taşınmazların kiraya verilmesi işi için ihale açtı. Mülkiyeti TPAO Genel Müdürlüğüne ait; söz konusu mahallelerdeki bazı parseller üzerinde bulunan ve toplamda 24 adet olan narenciye ve meyve bahçeleri ile tarım arazilerinin kiraya verilmesi için yapılacak ihale kapalı teklif ve pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek.

İhale 28 Şubat 2017 Salı günü saat 10.00’da BOTAŞ Dörtyol İşletme Müdürlüğü’nde yapılacak.

İhaleye teklif verecek isteklilerin, TPAO Genel Müdürlüğünce hazırlanan kiralama ile ilgili şartnameyi BOTAŞ Dörtyol İşletme Müdürlüğü’nden 100 TL bedel karşılığında satın almaları gerekiyor. Şartname satışı 21 Şubat 2017 tarihinden itibaren mesai saatleri içinde yapılacak.

İhaleye konu taşınmazlar 21-27 Şubat 2017 tarihlerinde mesai saatleri içinde refakatçi eşliğinde görülebilecek.

İdari Şartnamede belirtilen belgelerin, ihale saatine kadar BOTAŞ Dörtyol İşletme Müdürlüğü adresine kapalı bir zarf içinde elden teslim edilmesi gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler