1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO İstanbul Silivri’de kamulaştırma istedi

TPAO İstanbul Silivri’de kamulaştırma istedi

TPAO, İstanbul ve Tekirdağ’daki petrol arama sahası içindeki Batı Çeltikli-4 ve 5 kuyuları için Silivri’de kamulaştırma istedi. 

TPAO İstanbul Silivri’de kamulaştırma istedi

Enerji Günlüğü - TPAO, İstanbul ve Tekirdağ’daki petrol arama sahası içindeki Batı Çeltikli-4 ve 5 kuyuları için Silivri’de kamulaştırma istedi. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Tekirdağ illeri sınırları içerisinde sahip bulunduğu ARİ/TPO/K/F20-d3, d4 pafta numaralı petrol arama ruhsat sahasında açılan Batı Çeltikli-4 ve 5 kuyularına ait lokasyon sahası için gerekli olan, ancak arazi sahiplerinin rayiç haddin üzerinde bedel talep etmesi nedeniyle anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Silivri 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin acele el koyma kararı bulunan, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta Mahallesi, Bağlararası Mevkiindeki 2051 parsel numaralı taşınmazın, 1.575m2’lik kısmının; 2053 parsel numaralı taşınmazın 1.675m2’lik kısmının olmak üzere toplam 3250m2’lik arazinin kamulaştırılmasına karar verilmesi için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’ne başvurdu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler