1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO malzeme ve ekipman taşıtacak

TPAO malzeme ve ekipman taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), İstanbul ve çevresindeki liman ve gümrüklerden, çeşitli noktalara malzeme taşıtacak. TPAO,...

TPAO malzeme ve ekipman taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), İstanbul ve çevresindeki liman ve gümrüklerden, çeşitli noktalara malzeme taşıtacak. 

TPAO, yurtdışından satın alınarak İstanbul ve çevresindeki liman ve gümrüklere getirilen çeşitli malzeme ve ekipmanların elleçlenerek ilgili yerlere taşıtılması işi için ihale açtı. Söz konusu malzeme ve ekipman Genel Müdürlük, Ankara Gölbaşı, Batman, Adıyaman, Trakya Bölge Müdürlükleri ve Silivri ile diğer ihtiyaç mahallerine bir yıl süreyle tır ve kamyonlarla taşınacak.  

SADECE YERLİ İSTEKLİLERE AÇIK 

İhale, TPAO Genel Müdürlüğü’nde 6 Aralık 2016 saat 10:30’da gerçekleştirilecek. İhaleye konsorsiyumlar teklif veremeyecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli istekliler d ihaleye katılamayacak. İsteklilerden, teklif edecekleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat alınacak. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamayacak.

32 TIR 32 KAMYON YÜK VAR

Taşınacak ekipman ve malzeme, tahminen 32 TIR, 32 tam Kamyon, 109 parsiyel kamyon yükünden oluşan oluşuyor. Yük ve vasıta sayısındaki artış ve azalışlar TPAO’yu hiçbir şekilde yükümlülük altına sokmayacak. İsteklinin bankalar nezdinde kullanılmamış nakit veya kullanılmamış gayri nakit kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan 250 bin TL’den az olmamak kaydıyla mevduatı bulunması gerekiyor. 

İSTEKLİNİN 5 TIR VE 5 KAMYONU OLMALI

Teklif sunabilmek için isteklilerin ihale konusu malzeme ve ekipmanın taşınmasında kullanılmak üzere 10 yaşından daha yeni olmak üzere toplam 5 (beş) adet treyler, 5 (beş) adet kamyonun mülkiyetine sahip olduklarını belgelemeleri isteniyor. Karayolu Taşıma Yönetmeliği gereği ihale konusu işe uygun (C2, L1, L2, R1 veya R2) yetki belgelerinden bir tanesinin aslı veya noterden onaylı fotokopisi de aranan şartlar arasında yer alıyor. 

İŞ DENEYİMİ DE ARANIYOR 

Isteklilerin, yurtiçi hizmet sektöründe en az 5 (beş) yıldan beri faaliyet göstermiş olmalarını da belgelemeleri şart. Ayrıca, isteklilerin son 5 (beş) yıl içinde, kamu veya özel sektörde tek bir sözleşme kapsamında, teklif edeceği tutarın en az yüzde 50’si oranında gerçekleştirdiği veya denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen benzeri işlerle ilgili deneyime sahip olmaları gerekiyor. 

Teklifler, 6 Aralık 2016 tarih ve saat 10:30’a kadar TPAO Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İhale saatine kadar yerine ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacak. 

TEKLİFLER TL CİNSİNDEN ALINACAK

Teklifler işin tamamı için alınacak. İstekliler tekliflerini birim fiyat üzerinden TL (Türk lirası) olarak verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat cetvelinde yer alan her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için istekli tarafından teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan tutarların toplamı üzerinden sözleşme imzalanacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. Geçici teminat olarak verilen teminat mektuplarında geçerlilik tarihi, 20 Şubat 2017 tarihinden öce olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler