1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO, Marmara`daki tesislerini ihaleyle sigortalatacak

TPAO, Marmara`daki tesislerini ihaleyle sigortalatacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara onshore-offshore tesislerinde yangın riski, terör, üçüncü...

TPAO, Marmara`daki tesislerini ihaleyle sigortalatacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara onshore-offshore tesislerinde yangın riski, terör, üçüncü şahıs sorumluluk ve hırsızlık sigortası hizmet alımı işlerini "açık ihale usulü" ile ihale edecek. TPAO'nun duyurusuna göre, 31 Ocak 2013-31 Ocak 2014 tarihlerini kapsayacak sigortalama işinin ihalesi, 17 Ocak 2013 tarihinde saat 14:30'da TPAO Genel Müdürlüğü'nde yapılacak.
İhaleye, Türkiye'de faaliyette bulunan ruhsatlı sigorta şirketleri katılabilecek. Plasmanın en az yüzde 50'si Londra, Kıta Avrupa ve/veya Amerika reasürörleri tarafından yapılacak. Plasman yapılan reasürörlerin yüzde 100'ünün Standard and Poors'a göre finansal güçlülük notlarının en az (BBB+) ve üstü kalitedeki veya A.M. Best'e göre de finansal güçlülük notlarının en az (A-) kalite ve üstü kalitedeki reasürans firmalarına plase edilmesi şart.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler