1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO ömrünü dolduran araçları satacak

TPAO ömrünü dolduran araçları satacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ekonomik ömrünü doldurmuş 20 adet aracı satacakTürkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı...

TPAO ömrünü dolduran araçları satacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ekonomik ömrünü doldurmuş 20 adet aracı satacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 20 adet ekonomik ömrünü doldurmuş aracı satacağını duyurdu. İhalede kapalı usul ile teklif alınacak ve ihale açık arttırma usulü ile yapılacak. Teklifler, 18.04.2018 tarihinde saat 10:30’a kadar T.P Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Servisi’ne verileceği gibi, iadeli taahhütlü postayla da gönderilebilecek.

İhaleyi kazanan şahıs/firmalar araçları mesai saatleri içinde bedelini yatırdığı tarihten itibaren 20 gün içinde TP Batman Bölge Müdürlüğü İkmal Başmühendisliği Değerlendirme Sahası’ndan alabilecekler.

 İhale dokümanı, T.P Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı/İhale Müdürlüğü’nde 100 TL karşılığında görülebilecek. İhaleye teklif vereceklerin ihale dokümanını almaları zorunlu. Teklif sahipleri, teklifleri ile birlikte teklif verdikleri her bir taşıt için belirtilen muhammen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak kaydıyla geçici teminat verecekler.  

İhale, 18.04.2018 tarihinde saat 10:30’da ARGE Daire Başkanlığı Konferans Salonunda yapılacak. Belgeleri eksiz veren şahıs/firmalar ile 18.04.2018 tarihin saat 14:30’da yine aynı salonda açık arttırma yapılacak

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler