1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TPAO Tekirdağ’da doğalgaz arayacak

TPAO Tekirdağ’da doğalgaz arayacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri A.O., Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi sınırları içinde bir adet sondaj kuyusu açarak doğalgaz arayacak.Türkiye Petrolleri...

TPAO Tekirdağ’da doğalgaz arayacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri A.O., Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi sınırları içinde bir adet sondaj kuyusu açarak doğalgaz arayacak.

Türkiye Petrolleri A.O. Trakya Bölge Müdürlüğü tarafından Tekirdağ İli sınırları içerisinde kalan AR/TPO/K/F20-a4 Nolu Ruhsat Alanında Kapaklı İlçesi, Pınarca Mevkiinde Pınarca-1 adı altında 1 (bir) adet kuyuda Doğalgaz Arama Faaliyeti planlanıyor.

Yaklaşık 1 milyon lira değerindeki çalışmalar kapsamında orman alanı içinde 1 adet sondaj çalışması yapılacak. Entegre bir proje olan proje kapsamında 14.533 hektar alana sahip AR/TPO/K/F20-a4 Nolu Ruhsat Sahasının 18.901 m2 lik alanında Pınarca-1 adı altında 1(bir) noktada sondaj kuyusu açılacak. Sondaj işlemi 1300 metreye kadar devam ettirilecek ve herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde 1300 metrede sondaj bitirilecek. Kuyuda yeterli gaz emaresi görülmezse kuyu kapatılarak lokasyon toplama işlemleri yapılacak ve saha eski haline getirilecek.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler