1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Trakya'da hiyap ve vinç kiralayacak

TPAO Trakya'da hiyap ve vinç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TPAO, Trakya'da 25 tonluk hiyap ve münferit vinç kiralama işlerini ihale edecek.Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Türkiye...

TPAO Trakya'da hiyap ve vinç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TPAO, Trakya'da 25 tonluk hiyap ve münferit vinç kiralama işlerini ihale edecek.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Türkiye Petrolleri Trakya Bölge Müdürlüğü aylıklı 25 tonluk hiyap kiralama hizmet alım ve münferit vinç kiralama hizmet alım işlerini ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 10.05.2018 tarihinde saat 14:30’da Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı 6. kat toplantı salonunda yapılacak. İhale, ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı, idarenin adresinden görülebilecek ve TP Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı’ndan 200 TL karşılığında satın alınabilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TP Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Servisi’ne elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler.

Enerji Günlüğü 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler