1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Trakya'da vinç kiralayacak

TPAO Trakya'da vinç kiralayacak

Enerji Günlüğü -  TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı sahalarda çalıştırılmak üzere çeşitli kapasitelerde vinç kiralanacak.Türkiye...

TPAO Trakya'da vinç kiralayacak

Enerji Günlüğü -  TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı sahalarda çalıştırılmak üzere çeşitli kapasitelerde vinç kiralanacak.

Türkiye Petrolleri A.O. Trakya Bölge Müdürlüğü'nün ilanına göre, TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı sahalarda çalıştırılmak üzere, aylıklı 80 ton teleskobik, 20 tonluk HİYAP ile münferit günlüklü 12, 20, 30, 40, 50, 60, 80, 100 ve 120 ton anma kapasiteli vinçlerin (Teleskobik bomlu- HYAP) iki yıllığına kiralama işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 05.05.2016 Perşembe günü, saat 14:00'da T.P.A.O. Trakya Bölge Müdürlüğü - İhale Toplantı Salonu'nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar T.P.A.O. Trakya Bölge Müdürlüğü, Muhaberat Servisi evrak alma bürosuna verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı T.P.A.O. Trakya Bölge Müdürlüğü LÜLEBURGAZ adresinde görülebilecek ve 500,00-(Beşyüz) TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler