1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO tubing ve sucker rodların test ve taşıma işini ihale edecek

TPAO tubing ve sucker rodların test ve taşıma işini ihale edecek

Enerji Günlüğü – TPAO, tubing ve sucker rodların test edilmesi ve sahaya nakledilmeleri işi için ihale açacak. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı...

TPAO tubing ve sucker rodların test ve taşıma işini ihale edecek

Enerji Günlüğü – TPAO, tubing ve sucker rodların test edilmesi ve sahaya nakledilmeleri işi için ihale açacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı; TPAO Batman Bölge Müdürlüğünün ihtiyacı olan tubing ve sucker rodların test edilmesi ve sahalara nakledilmesi işini açık ihale usulü ile ihale edecek. 

İhale konusu iş 01 Eylül 2018 tarihinde başlayacak ve 12 ay sürecek. Sözleşme kapsamında 10 personel, 1 adet personel servis aracı (minibüs) ve 1 adet kamyon/sırta yükleyici ve taşıyıcı araç ile TPAO Batman Bölge Müdürlüğü, Mühendislik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde tubing, sucker rodların, Batı Raman sahasında bulunan Mühendislik Müdürlüğü’ne ait sundurmada ve/veya TPAO’nun belirtilecek işyerlerinde test işlemlerinin yapılması, testi yapılan tubing ve rodların taşıyıcı araç ile sahalara; Batman Bölge Müdürlüğüne ait tüm faaliyet alanlarına taşınması/toplanması, toplanan tubing ve sucker rodların test alanında istiflenmesi hizmetlerinin yürütülmesi gerekecek. 

İhale 27 Ağustos 2018 günü, saat 14.30’da Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No.10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No.10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde görülebilecek ve Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Oda No: 603, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No.10, 06530, Çankaya, Ankara adresinden; 150 TL karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin, ihale tarihi ve saatine kadar TP Genel Müdürlüğü, Gelen Evrak Servisi, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No.10, 06530, Söğütözü, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilmesi ya da aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilmesi gerekiyor. 

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif; en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmının alt yüklenicilere yaptırılmasına izin verilmeyecek. 

İhaleye konsorsiyumlar ve yabancı istekliler teklif veremeyecekler.

Etiketler : , , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler